Okosotthonok

Nyílt forráskódú otthoni automatizálás, amely a helyi vezérlést és az adatvédelmet helyezi előtérbe. A rendszer központjának a Home Assistant nevű nyílt forráskódú otthon automatizáló platformot ajánljuk, segítségével különböző eszközöket lehet a rendszerbe kötni.  Segítségével saját fejlesztésű eszközzel is képes kommunikálni. Tökéletes Raspberry Pi-n vagy helyi szerveren való futtatáshoz. Az asszisztens felhőben is használható, mobil eszközökön is tökéletesen működik. Előnye, hogy sok gyártó okos eszközeit  képes egyben integrálni, egy kijelzőn megjeleníteni. Teljes megoldás okos otthonok energia és IOT eszközök automatizálására.

Egy demo bemutató elérhető az alábbi linken:

Home Assistant Demo

ÉRZÉKELŐK

A jelenlétérzékelés észleli, hogy az emberek otthon vannak-e, ami a legértékesebb bemenet az automatizáláshoz. Ha tudja, hogy ki van otthon vagy hol tartózkodik, akkor egy sor további automatizálási lehetőség nyílik meg:

•     Értesítést küld, ha gyermekem iskolába érkezik

•     Kikapcsolja a Tv-t, amikor elmegyek a munkából

ZÓNÁK

A zónák lehetővé teszik a területek elnevezését a térképen. Ezek a területek ezután felhasználhatók a nyomon követett felhasználó helyének elnevezésére, vagy a zónába való belépés/kilépés automatizálási

További információért, valamint telepítési árakért kérem keressen elérhetőségeink valamelyikén!